Feiring av babymagen

Babyshower? Babydusj? Hva er det egentlig, og er det en god idé å ferie et barn før det er født? Det er mange meninger om denne adopterte tradisjonen.
Tradisjonen kommer fra USA, og ble holdt for kvinner som skulle ha sitt første barn. På denne måten kunne kvinnene dele sine erfaringer med å bli mor, og den gravide kunne «dusjes» i gaver. Venninnen min ønsket å feire sin graviditet med hele venninnegjengen, og derfor arrangerte jeg en overraskelses-jentebaby-fest for henne og den lille jenta som kommer!

Alle de flotte produktene hun fikk i gave kan du finne i nettbutikken, samt noe av «pynten» til bleiekaken. Vi gikk sammen hele venninnegjengen å spleiset på en stor gave, slik at hun skulle få ting hun hadde bruk for, og unngå at flere kjøpte det samme.

Gavetips
Ulldress og lue fra Lillelam er noe de aller fleste setter pris på! Denne dressen vokser litt med barnet i og med at bein og armer er enkle å brette opp og ned. Luen er akkurat passer tykk, og er lun og god på våren og høsten. Klærne fra Lillelam finnes i mange flotte farger, og de har et bredt utvalg av kvalitetsklær.

 

Danske Sebra har også slitesterke og gode produkter som feks denne søte rådyr-ranglen og dette spisesettet i melamin. Spisesettet kommer i fin eske klar til å pakkes inn 🙂 Hun fikk også et deilig sengetøy fra samme merket.

Smokkelenken fra Elodie Details var så søt at jeg greide ikke motstå fristelsen… Elodie Details har også disse nydelige, myke bambus-teppene som kan brukes til alt mulig. Deilige, duse farger – perfekt for ei lita snuppe!

Vi valgte også ut noen gode produkter fra Boob, Janus og en purelan-krem som er gull verdt om man ammer! Litt ting til mor og mest ting til babyen, hehe.

Bleiekake
Jeg gledet meg SÅ til å endelig få lage en slik kake. Bleiene ble kjøpt, rullet og satt sammen med små strikk. Her var det mange gode oppskrifter på nett å ta utgangspunkt i.

Jeg pyntet kaken med sløyfebånd, klistremerker og noen praktiske ting som jeg hadde bruk for når jeg fikk baby. En god smokk, neglesaks, noen kremer og en bitering som er god når det klør i gommene.

Håper du fikk noen babyshower-tips eller fine produkter å gi bort i barselgave 🙂

– Kristina hos Babybanden

Tagger fra innlegget
, , ,
Written By
More from Babybanden

Anmeldelse Les Enfants Muslin Blanket & Nursing Scarf

Testet av: Hanne Utstrand Produkt: LES ENFANTS Muslin Blanket og Nursing Scarf...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer" />