Produktanmeldelse: Titanium Baby Bedside Co-Sleeper

cosleeper5

Testet av Tina Brun Torstensen

Det første som slår meg da jeg pakker Titanium Co-Sleeper ut av esken sin er at den er pakket inn i en utrolig praktisk reisebag, noe som gjør den enkel og pakke med seg, og ta med på tur hvis vi skal sove over et sted. På den måten får jo barnet fortsatt vært nær mamma og pappa på et ukjent overnattingssted. Monteringen av sengen er utrolig enkel, og den er ferdig montert på 10 minutter ved hjelp av en lettlest, og enkel monteringsanvisning og den er etter montering trygt festet inntil vår seng ved hjelp av de solide stroppene som følger med, her skal verken baby eller seng flytte seg fra foreldresengen.

cosleeper3 cosleeper4

Madrassen oppleves som tykk, stabil og god. Min datter sover veldig godt i den nye senga, og det tror jeg skyldes veldig at ho er nærmere meg. Ho er veldig opptatt av nærhet, og det er flere netter nå som ho har sovnet med hånda mi på kinnet sitt. I tillegg er det veldig lettvint hvis ho er sulten/urolig på natta, fordi da tar jeg henne bare over i vår seng, og gir henne mat, evt trøster henne eller gir ho sutten, for å så legge henne tilbake i sin egen igjen.

cosleeper2Det jeg imidlertidig synes var veldig tungvint og upraktisk var måten en fikk ned den ene veggen på senga, den som vender mot foreldresengen. Den må nemlig «kobles fra» resten av rekkverket på senga, og det er veldigk hardt å få den løs, og tungvint å få brettet denne delen av rekkverket under senga. Det negative da er jo at en må bestemme seg for om en skal ha veggen oppe eller nede før babyen legges, fordi det er for omfattende å ta ned veggen etter at barnet har lagt seg, og da spesielt hvis klokken er 3 på natta. Sengen har flere forskjellige høydenivåer den kan justeres i, og etter litt justering er den perfekt tilpasset høyden på foreldresengen.

Etter noen netters bruk så vil jeg si at det virker som at senga blir litt varm oppi, og at det dermed er desto viktigere med god ventilasjon i rommet, vi har også den ene veggen nede hele tiden for å sørge for god lufttilgang i sengen selvom denne veggen er laget av mesh materiale, og sikkert hadde sørget for god gjennomlufting uansett. Det er også utrolig praktisk å ha barnet så nærme seg, datteren min er veldig avhengig av mammakos, og nærhet.

Ulemper:

  • tungvint å få ned den ene veggen på senga
  • Senga blir litt varm om natta

Fordeler:

  • Enkel å montere
  • Barnet helt inntil mamma
  • God madrass
Written By
More from Babybanden

Anmeldelse: Recaro Zero1

Testet av: Julie Marie Myrland   Med god erfaring på både montering av...
Read More
Les mer" />