Stokke Tripp Trapp + Ikea-hack

Er det et produkt som er godt brukt hjemme hos oss så er det Tripp Trapp-stolen fra Stokke. Vi startet med Newborn-settet, og så endret vi til et babysett med brett til. Frøkna har kost seg (les: griset) i mange timer med det brettet. Heldigvis er alt sammen veldig enkelt å vaske.

Nå om dagen blir Tripp Trappen ofte brukt som både leke, stol og stige (ikke for oss voksne, så klart). Aller helst som klatrestativ når mor ikke følger med. Og vi har enda ikke opplevd at den har kantet, takk og lov!

  

Ukens tips her på bloggen er noe jeg helt tilfeldig så på Instagram for en stund tilbake, og det måtte testes med en gang. Se så genialt!

Boksene vi har oppbevart dukker, duplo og perler i passer perfekt i rillene under setet. Dette er en billig «Trofast»-boks fra Ikea, og den passer fint selv med lokket på. Så billig og greit! Her kan man oppbevare ting som smekker, kluter og sutter når barnet er baby, for senere å fylle den med tegnesaker og klistremerker for eksempel. Da har barna full tilgang på underholdning mens de venter på middagen.

Da disse bildene ble tatt var det leker fra Plantoys som lå i boksen, og de var god underholdning mens middagen ble laget. Kaninen finner du her, og det kjempetøffe kameraet her. Lekene er beregnet for barn fra 12 mnd og oppover, men er altså like populære hos en på 2,5 år 😉

Stolen finnes nå med flere mulige stiler og tilbehør enn noensinne! Med et så stort utvalg av ekstrautstyr og tekstiler kan du få en Tripp Trapp akkurat etter din smak og barnets behov. Puten vi har på vår stol er denne – jeg elsker de duse, fine fargene. Stokke Tripp Trapp og det du trenger av ekstrautstyr kjøper du her.

– Kristina hos Babybanden

 

Tagger fra innlegget
, ,
Written By
More from Babybanden

Vognguide – hvilken barnevogn skal du velge?

I jungelen av barnevogner er det sannelig ikke lett å velge hva...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer" />