Velkommen til Babybanden Oslo!

Det er mange problemstillinger og utfordringer som dukker opp for småbarnsforeldre når det skal shoppes. Mange utsetter kanskje shoppingen i det lengste. Vi har gjort alt vi kan for at det skal være enkelt for både mammaer, pappaer og barn å oppleve vår butikk på Skøyen – for den må bare oppleves!

På over 2200 kvm har vi skapt en romslig butikk med tonnevis av barneprodukter og inspirasjon. I første etasje finner du et bredt utvalg av bl.a. klær, vogner, bæretøy, bilstoler, tekstil og interiør.

 

Lurer du på hvordan den sprinkelsengen hadde sett ut på rommet hjemme? I andre etasje (jepp, vi har heis) kan du la deg inspirere av hele 16 ferdig innredede barnerom med forskjellige farger, stiler og merker. Her er det bare å la seg inspirere!

 

For å hjelpe deg med å velge riktig barnevogn har vi installert en stor testbane hvor du kan sammenlikne hvordan vognene kjører på forskjellige underlag. Hvis barnet ikke er født enda kan du låne en «simulert baby» for å kjenne på en barnevogn med vekt i.

En annen ting som ofte føles som en stort valg er typen bilstol. Hos oss står hjelpen parat, og du kan kjøre bilen inn i butikken! På denne måten finner vi den stolen som passer din bil best, samt at du ser hvordan man monterer den på riktig måte – helt uten å fryse eller bli våt på beina. Vi har et bredt utvalg av merker og ansatte som veileder på beste måte.

Med små barn trenger man ofte noen pauser når man handler, det være seg pauser til bleieskift og amming, eller rett og slett påfyll av rykende fersk kaffe til mor eller far. I butikken vår på Skøyen har vi tatt hensyn til alt dette, hør bare her:

Ammerom
Her kan du amme babyen din i fred og ro, samtidig som du kan prøve ut noe nye ammeputer eller slå av en prat med andre hyggelige mammaer. Det er selvfølgelig også tilrettelagt for å gjøre klar flasker i mikrobølgeovn.

Stellerom
På vårt praktiske stellerom er det plass til to småbarn på stellematter om gangen. Her finner du også bleiebøtter og vask.

Aktivitetsrom
Det er alltid tid til litt leking! På lekerommet kan de små bli kvitt kjedsomheten og kose seg med andre barn mens mor og far handler.

Papparom
Slapp av med en kopp kaffe og en fotballkamp mens barnet leker. Dette er vinn-vinn for alle! Mødre er selvfølgelig også hjertelig velkommen til en pause i den gode sofakroken.

Vi gleder oss til å se deg – velkommen skal du være!

PS! Er du i permisjon?
Arranger et treff med din barselgruppe hos oss da vel! Vi har plass til mange og stiller med gratis kaffe, slik at dere kan kose dere. Bookingen kan du enkelt gjøre her 😉

Written By
More from Babybanden

Anmeldelse: Chicco Lite Way trille

Testet av: Stine Mari Hansen og Sigrid Hansen  Egdetveit Produkt: Chicco Liteway...
Read More
Les mer" />