Parfymefrie produkter for liten og stor

Tørr og sår hud er fælt for både store og små. Særlig om vinteren er dette et kjent fenomen hos oss – for alle i familien.

Det som anbefales å bruke på tørr og sensitiv hud, og spesielt barnas sensitive hud, er produkter uten parfyme.

Urtekram er et Dansk merke som fører økologiske matvarer og økologisk sertifiserte pleieprodukter. De selges nå i mer enn 36 land over hele verden. Deres serier med produkter uten parfyme er SÅ gode! Vi har serien som er for hele familien og den som er utviklet spesielt for baby – begge uten tilsatt parfyme.

Mine favoritter er body lotion og håndsåpen. Med små barn vasker man mye hender, og da er det godt å ikke føle seg knusktørr etterpå. Selv om denne såpen ikke lukter noe føler jeg meg frisk på hendene.

Body lotionen er drøy i bruk, og perfekt å smøre på kvelden før leggetid fordi den trekker raskt inn i huden. Konsistensen er passe tykk og er fin å smøre ut. Den kan fordeles raskt slik at barnet ikke blir utålmodig.

Oljen for baby er kjempegod å bruke i badevannet, til babymassasje og for å forhindre såre rumper.

Jeg kjøper de gjerne med en olje, sinksalve eller håndkrem som en ekstra ting når vi skal på barselbesøk. Det er noe de aller fleste setter pris på 🙂

Vi har satt sammen en flott startpakke for baby til en ekstra god pris her! Dette er en flott gave, eller alt du trenger selv til babyen din i starten.

– Kristina hos Babybanden

Written By
More from Babybanden

Anmeldelse: Chicco Lite Way trille

Testet av: Stine Mari Hansen og Sigrid Hansen  Egdetveit Produkt: Chicco Liteway...
Read More
Les mer" />