Anmeldelse Les Enfants Muslin Blanket & Nursing Scarf

feat

Testet av:
Hanne Utstrand

Produkt:
LES ENFANTS Muslin Blanket og Nursing Scarf

Anmeldelse:
Da har jeg fått prøve ammesjalet og pleddene i en ukes tid. 

Min lille gutt er 6,5 måned. Dette er en liten pjokk som ikke er noe glad i flaske og da har all mating bestått av amming og etter at han begynte med introduksjon til fast føde så er fremdeles ammingen å foretrekke for den lille pjokken. Det vil også si at han her krever mat/amming uansett hvor vi er. Dette har tidligere bydd på utfordringer, da ikke alle plasser er helt ammevennlige selv om vi lever i 2018. Mange ammerom er også slitte, lukter og ikke noe særlig sted å skulle gi pjokken mat. Han kan kreve mat både når vi er på butikken, på kjøpesenteret og på tog/buss. Dette krever også at jeg må brette fram og amme offentlig. Her kommer virkelig Nursing Scarf til sin rette. Jeg gjorde det til en vane å ha med meg ammesjalet ved at jeg selv brukte det som skjerf. Det som er veldig bra er at ett grått skjerf passer til det meste av antrekk så da hang det som et skjerf til minstemann ga uttrykk for at nå var det spisetid. Eneste vi da fikk behov for var en benk eller en stol til å sitte ned på og så var det å legge minsten til rette og brette over oss ammesjalet.

nursing scarf

Siden han nå er 6,5 måned og vokser til stadighet, så har en av utfordringene ved amming også vært at han har begynt å interesse seg veldig for det som skjer i rundt. Ved å dekke han til med ammesjalet så fant han matro og ved flere tilfeller sovnet han ved puppen ved at han også brukte ammesjalet som koseklut mens han var tildekt. Jeg følte at ved å bruke ammesjalet så fikk vi en liten bit privatliv ved amming selv om vi ammet på en offentlig plass. Det ble meg og minsten tid uansett hvor vi befant oss. Det at sjalet er i 100% bambus gjør sjalet veldig mykt og godt. Dette er derfor som lovet et flott tilskudd til ammetiden vinter som sommer. Dette blir nok en fast venn enten i stellevesken eller rundt halsen min fram til minsten er ferdig ammet.

nursing scarf 2

Muslin blanket ble fort en stor koseklut her i hjemmet. Pjokken her i hus er veldig varm av seg og blir derfor veldig klam når jeg bruker fleece og ullpledd i vogn eller prøver å bre over han under duppen her hjemme. 

Når vi nå har brukt Muslin Blanket over minsten i vogna eller hjemme så holdt han en god temperatur som har ført til at duppene har blitt lengre da han ikke har våknet av å være for varm.

muslin blanket 3

Dette er et flott pledd å ha i vognen når vi er ute på tur, blir det for varmt så åpner jeg opp vognposen og legger pleddet over han.  

muslin blanket 4

Jeg må ærlig innrømme og etter både å ha prøvd produktene selv og hørt med andre, at jeg ikke finner noe negativt eller ulemper med produktene. Da jeg synes dette er produkter som er med å hjelpe til med et behov som de fleste ammende mødre befinner seg i titt og ofte. Jeg tror et slikt produkt som ammesjal kan være med å åpne dører slik at kanskje flere vil tørre å amme sine barn utenfor husets fire vegger. Dette vil både vil hjelpe en mor å sosialisere seg i ammeperioden og kanskje kunne hjelpe en nybakt førstegangsmamma ta valget om å amme i stedet for å flaske mate da det finnes løsninger til å kunne dekke seg til.  

To flotte produkter som fint kan anbefales å ha med i stelleveska eller rundt halsen til mor.

Fordeler med produktet:

  • Gode og myke produkter som er behagelige for både mor og barn
  • Nursing Scarf gir nødvendig privatliv ved ammesituasjoner
  • Nursing Scarf skaper god matro for de små og Muslin Blanket hjelper til å holde barnet behagelig varmt ved hvilestunden i vogn og hjemme.

 

Les Enfants Muslin Blanket og Nursing Scarf kan du kjøpe her >>>

Written By
More from Babybanden

Feiring av babymagen

Babyshower? Babydusj? Hva er det egentlig, og er det en god idé...
Read More
Les mer" />