Komfortable og herlige plagg fra Gullkorn Designs høstkolleksjon!

Er garderoben klar for barnehage- og skolestart? I høstens kolleksjon fra Gullkorn Design er det så mye flott og praktisk for de minste å bruke på skolen og i barnehagen. Komfortable klær i deilige farger, og med en fantastisk kvalitet!

Barn skal trives i våre klær, og målet er at de velger Gullkorn når de selv skal velge plagg

– Julie Lie Beckmann fra Gullkorn Design.

 

Kolleksjonen inneholder bl.a. myke bukser til både gutter og jenter med matchende longsleeves, og flotte kjoler, skjørt og skjorter. De herlige anorakkene fra tidligere sesonger er tilbake i lune farger. Baseplaggene er laget i myk, økologisk bomull, og ytterklærne har en vannsøyle på 10000 mm.

Lykke til med barnehage- og skolestart alle sammen!

Written By
More from Babybanden

Giftfri rengjøring og vedlikehold

Har du lenge tenkt at barnevognen eller bilstolen burde få en liten...
Read More
Les mer" />